Witam,
Potrzebuję kierunkowskaz lusterka prawego i lewego z podświetleniem podłoża do octavii elegance 2007 rok produkcji, model 2008. W jakiej by było to cenie, ewentualnie czy jest jakiś zamiennik czy tylko oryginał?.
Pozdrawiam
Witam. elemenateur, co byś polecił z amortyzatorów na przód (1,9 tdi AGR '01)? Coś ze średniej półki- jeżdżę raczej wolno i nie potrzebuje wodotrysków.
Do tego jeszcze sprężyny, odboje, osłony, łożyska i te gumy grube - nie wiem jak to się nazywa.
Jednym słowem -komplet do skręcenia i zamontowania.
Jak to cenowo by wyszło?
Witam,
Potrzebuję kierunkowskaz lusterka prawego i lewego z podświetleniem podłoża do octavii elegance 2007 rok produkcji, model 2008. W jakiej by było to cenie, ewentualnie czy jest jakiś zamiennik czy tylko oryginał?.
Pozdrawiam
Robercie nie mam takich części blacharskich.
[ Dodano: Sro 11 Maj, 11 22:59 ]
Zamieszczone przez mbart20
Witam
Jak cena wraz z przesyłką za Motul 6100 Synergie+ 10W40 5L, plus filtr MANN paliwa i oleju do OCTAVII 1.9 tdi AGR???
pozdrawiam
masz PW
[ Dodano: Sro 11 Maj, 11 23:04 ]
Zamieszczone przez Wlody
Witam
Poproszę o ceny do O2 2.0 FSI BVY 2005 :
- olej silnikowy 5L w/g VW 503 00 lub VW 504 00 i jakich firm
- kpl filtrów
- oleju
- paliwa
- powietrza
- kabinowy
Motul 8100 x-clean+ 5W30 5L w cenie 135zł lub specific 5W30 5L w cenie 170zł
W jakiej cenie obecnie są oryginalne wycieraczki na przód i tył do Octavii 2 FL w wersji kombi?
ori nie mam ale mogę zaproponować w bardzo dobrej cenie valeo albo bosch
[ Dodano: Sro 11 Maj, 11 23:07 ]
elemenateur, a czy znajdziesz na swoich półkach łączniki stabilizatora tylnego (obie strony) do Toyoty Avensis T25 liftback '04 1.6VVTi?
110zł z 555
[ Dodano: Sro 11 Maj, 11 23:08 ]
Zamieszczone przez kiki
Witam.
elemenateur, co byś polecił z amortyzatorów na przód (1,9 tdi AGR '01)? Coś ze średniej półki- jeżdżę raczej wolno i nie potrzebuje wodotrysków.
Do tego jeszcze sprężyny, odboje, osłony, łożyska i te gumy grube - nie wiem jak to się nazywa.
Jednym słowem -komplet do skręcenia i zamontowania.
Jak to cenowo by wyszło?
Komentarz